Akne-SilikonSpatel - Micromasserande Massageapparat - Panna, Kinder, Haka

Beskrivning

Behandla panna, kinder, haka med massage

• tar bort akne tack vare eliminering av döda hudceller och bättre blodcirkulation
• ger huden ökad lyster och släthet
• minskar uppkomsten av nya finnar, hjälper oren hy genom lymfatisk dränering
• gör huden fastare genom att öka hudens egen produktion av kollagen
• ökar ansiktsmusklernas spänst 

SilikonSpatelns vibrationer i samband med ett lätt tryck mot huden aktiverar spatelns små silikonpiggarna som effektivt behandlar de djupt liggande hudlagren på pannan, kinder, runt ögon och läppar. Resultatet är en förnyad, hälsosam och välmående hy med lyster. Kan användas för att massera in en dagkräm för slätare, jämnare hud.

WrinkleTwinkle har även utvecklat följande massageapparater: 
AnsiktsPenna med värmebehandling för påsar under ögonen samt Ansiktsmassör för lyster, slät, strålande hud.

Fin, frisk, slät hud som ser yngre ut? Hur får man det?

Hudens åldrande är starkt relaterat till hur huden mår. Ju sämre huden mår ju svårare har huden att bekämpa finnar, akne och orenheter med rynkor, torr hud och problemhud som resultat. Därför fokuserar den vibrerande Silikon Spatel på att ge din hud massage, bättre blodcirkulation och lymfatisk dränering för att förbättra hudens utseende genom att förnya och föryngra din hud. Du kan också massera huden med dina fingrar, men det är inte lika effektivt. Hjälp gärna din hud från insidan genom att tillföra rätt näring för hudens rekonstruktion: kosttillskott med kollagen, kosttillskott med hyaluronsyra, kosttillskott för hud med A,C,E-vitamin.

Ansiktsmassage stimulerar din hud och fungerar i den här ordningen:

1) ökar blodcirkulationen, förbättra hudens lyster, fyllighet och välmående
2) lättar spända ansiktsmuskler och förbättra lymfatisk rengöring
3) frigör döda hudceller från huden

Massera ditt ansikte två gånger per dag  så att cirkulationen kommer igång. Detta gör att din hud förnyar sig och ger plats till yngre hud utan akne och utan djupa rynkor och andra hudproblem. Tiden går inte att vrida tillbaka. Låt din hud stråla, vara frisk, slät och vacker. 

Läs mer

Användning

Från näsan och utåt sidorna styr du Wrinkle Twinkles Micromasserande Spatel över ansikte och hals. Följ till exempel vårt Wrinkle Twinkle program "Hur gör man ansiktsmassage hemma" och se även produktbilden här bredvid med ansiktet och massagepilarna. Pröva dig fram vad som passar just ditt ansikte och hudstruktur. Fortsätt så länge det är behagligt. Upprepa morgon och kväll i minst tre veckor för bästa effekt. Av hygienskäl är produkten för enskilt bruk och endast användas på din egen hud. Testa gärna med hudvårdande serum och kräm. Innehåller: 1 st Wrinkle Twinkles Micromasserande Spatel med ytskikt i silikon, höjd 125 mm. Förvaringspåse ingår.

Dela

Blogga om