• Håravfall - Få håret att växa snabbare med massage
  •  

RenewHair - Stimulera Hårtillväxt - Massageapparat för Skalp, Huvud och Nacke

Beskrivning

RenewHair® – Stimulerad hårtillväxt är en kraftfull laddningsbar massageapparat som med vibrationer stimulerar blodgenomströmningen i skalp, huvud och nacke vilket bidrar till en tillväxtvänlig miljö för ett hälsosamt, tjockt hår med naturlig lyster och vitalitet. RenewHair® kan tack vare sin behållare och fördelningspiggar massera in serum eller hårolja för att ge dig tjockare och mer kraftfullt hår. Med en enkel knapptryckning kan massageapparaten även ge photon terapi samt negativ och positiv jonbehandling.

Varför fungerar RenewHair® och hjälper dig få håret att växa kraftfullt, snabbare?

Massage har bevisats stimulera blodcirkulation vilket främjar hårsäckarnas aktivitet och tillväxt, ger ny hårväxt och fördelar kroppsegna håroljor för naturlig lyster och vitalitet. Massage kan också minska stress, spända muskler och dålig cirkulation som gjort hårbotten torr och mjällig.

Användningsråd RenewHair® - Öka Hårtillväxt & Minska Håravfall:

Vid behov laddar du din RenewHair® genom den medföljande USB-kabel och valfri enhet. Om du vill fyller du på med serum i behållaren som öppnas genom att trycka på knappen under borstens piggar. Sätt på RenewHair med Power knappen. Därefter väljer du behandling genom att trycka på någon av de fyra behandlingsknapparna:

1)  VIB = Massage & vibrationer i tre olika hastigheter. Tryck en gång för L (low),Tryck två gånger för M (medium),Tryck tre gånger för H (high).
2)  IR = Led Photon therapy i tre olika lägen Blå, Röd eller Mixed. Återupprepa knapptryckning för byte av färg/läge.
3)  ION+ = Positiv Jon behandling
4)  ION- = Negativ Jon behandling
Behandling 2, 3 och 4 fungerar, om så önskas, även i kombination med behandling 1.

Hur masserar man håret för ökad blodcirkulation:

Genom en kombination av bestämt, konstant tryck och långsam förflyttning behandlar du alla hårrötter, hela skalpen och nacken under 5 till 10 minuter varje morgon och kväll med RenewHair®. Skalpmassage bör börja framifrån och arbeta sig bakåt mot nacken, i halvcirkulära rörelser. Masssageapparaten kan användas i tunt, tjockt, torrt eller fuktigt hår, med eller utan kompletterande hårprodukter. Hårbottenmassage bör vara en regelbunden del av din hårrutin och ska var skönt och avslappnande.

OBSERVERA: USB-laddningsbar. Använd ej massageapparaten i badet eller under rinnande vatten och utsätt ej för temperaturer över 45 grader. Förvara utom räckhåll för barn och ej i direkt solljus.


SPECIFIKATIONER: Vikt 140 gr. Storlek: 108cm x 96cm x 90cm. Effekt: 1,5 W. Batterier: 2st AAA.

 

Andra produkter för tunt hår att växa snabbare:

Kosttillskott för dig som är tunnhårig 
Schampo mot håravfall 
Serum för dig som tappar hår 
Kosttillskott få håret växa snabbare i klimakteriet 

 

Andra massageapparater för fin hy

Ansiktsmassör för hudens lyster, fasthet och spänst
Deep Skin Penetration ANSIKTSBEHANDLING - EL PÅ HUDEN

 

Användning

Dela

Blogga om
RenewHair - Stimulera Hårtillväxt - Massageapparat för Skalp, Huvud och Nacke

Andra varor från samma fabrikat