• MediWrink minskar dina rynkor
  • Hur åldras huden?
  • Hur gör man?
  • Lösning mot rynkor

Rynkplåster av Medicinskt Silikon för behandling av Bekymmersrynkor Argrynka Rynkor på Pannan

Beskrivning

✓  Förminskar rynkor och fina linjers synlighet
✓  Fylligare, fastare och slätare hud
✓  Förbättrar hudens egen återfuktning
✓  Stimulerar hudens naturliga kollagenproduktion
✓  Mjukar upp utseendet så du ser utvilad, fräsch, pigg ut

Hur fungerar MediWrink plåster mot rynkor i pannan?

Rynkplåstret från MediWrink appliceras på bekymmersrynkan, s.k. glabella, mellan ögonbrynen varje natt under 15 dygn. Du sätter på det inför natten, på rengjord hud, och plockar bort det på morgonen. Ett verksamt Microklimat skapas i hudlagren under hudytan som täcks av plåstret, vilket bidrar till att jämna ut fina linjer och rynkor. Medan plåstret används hindrar det effektivt dina muskler i pannan att skapa nya djupa hudveck och rynkor. 

Smart teknologi för att minska argrynkor hemma

MediWrink använder teknologi som är betrodd och använd av plastikkirurger. Rynkplåstret kombinerar djup hudåterfuktning med kompression för att din hud ska upplevas fylligare och slätare - och det fungerar verkligen. Synligheten av dina rynkor i pannan som argrynka, bekymmersrynkor och andra fina linjer minskar och uppkomsten av nya rynkor i området på pannan förebyggs. Rynkplåstret är självhäftande, bekvämt och återanvändbart. Plåstret kan sköljas av med milt tvål och ljummet vatten för ökad vidhäftning och längre effektivitet.

Finns för flera hudområden: läpprynkor eller ögonrynkor eller rynkor på hals- och dubbelhaka eller för vacker urringning och dekolletage

Ingår: Förvaringsplatta för ditt plåster när du inte använder det.

 

Läs mer

Användning

Används på rentvättat och torkad hud under natten. Varje MediWrink Rynkplåster kan återanvändas upp till 15 gånger. Tillverkat av godkänd medicinsk silikon Innehåll: 1 st MediWrink Rynkplåster för rynkor i pannan + förvaringsplatta.

Dela

Blogga om

Kunder som köpt denna vara har även köpt

Andra varor från samma fabrikat

  • 425 SEK
  • 425 SEK