Hyaluronsyra Kosttillskott Hudbehandling för Slät Hud + Få Kollagen Hud+ på köpet

Beskrivning

Hyaluronsyra kosttillskott ger:
• Mer elastisk och fast hud, dvs ungdomlig spänst
• Ger lyster till huden
• Bidrar till hudens återfuktning

Vad är hyaluronsyra?

Hyaluronsyra är en av huvudbeståndsdelarna i huden. Koncentrationen av hyaluronsyra minskar tyvärr med åldern och därför behöver vi fylla på. Hyaluronsyra fungerar som stödjande vävnad och har unik förmåga att påverka vätskebalans i cellerna. Hyaluronsyramolekylerna kan locka till sig och behålla mer än 1000 gånger sin vikt i vatten. Dess egenskaper ger huden ett fast och elastiskt utseende. 

För vem fungerar Hyaluronsyra kosttillkott?

Anti-Age Hyaluronsyra är ett kosttillskott utvecklat för dig som är kvinna och vill få slät hud samt behålla ungdomlig spänst och lyster. Lämpligt för dig som bor i en förorenad och torr miljö. Förutom hyaluronsyra ingår c-vitamin och selen i formulan. C vitamin är en antioxidant som är nödvändigt för en hälsosam hud. Vitaminen stödjer bildande av kollagen som är en av flera viktiga beståndsdelar. Selen hjälper till att skydda cellerna i huden genom att begränsa oxidativ stress och genom det motverkas till viss del den effekt som åldrande har på huden. Du kan läsa under fliken här bredvid exakt hur du använder kosttillskottet. Genom att äta hyaluronsyra kompletterar du dina vanliga kost med viktiga näringsämnen som gör skillnad för din hud, från insidan.

Komplettera gärna kosttillskottet med ansiktsmassage.

Användning

Användning 1 kapsel dagligen i 3 månader. Förbättringen sker gradvis, och det kan ta 90 dagar innan hyaluronsyran ger full effekt. Innehåll: 30 kapslar Näringsdeklaration per kapsel: Hyaluronsyra 100mg, acerolaextrakt 48 mg, C vitamin 12 mg (15 av RDI), Selenium 50g (90,9% av RDI) Glutenfri Försiktighetsråd: Undvik användning om du tar medicin som innehåller selen.

Dela

Blogga om
Hyaluronsyra Kosttillskott Hudbehandling för Slät Hud + Få Kollagen Hud+ på köpet


Andra produkter från samma varumärke