SWEDISH SOLUTION MAGAZINE

Totalt 30 poster
Sida 1 av 3
1 2 3
21:53
Ett antal studier har visat att stress kan påverka och ha effekt på vår hud och hur den åldras. Stressen påverkar också hur tjockt håret växer samt naglarnas kvalitet. Bland annat har man konstaterat att stress orsakar hjärtat att slå snabbare, stressen påverkar också hur snabbt vi andas och även kroppstemperaturen. Dessutom frigörs hormoner när vi stressar. Hormoner som inte är alltid är bra för kroppen. En naturlig fråga är därför hur symptomen påverkar vår hud och hur vi kan stävja den negativa effekten? Läs vidare och lär dig mer om hud och stress. Sist delar vi med oss av 10 tips på hur du boostar huden under stressiga tider, så att den inte åldras snabbare än du!
17:20
Tio citat om hudvård som inspirerar oss och irriterar oss; från kända och okända kvinnor .
13:26
Kosttillskott av kollagen har varit mycket omtalat de senaste åren. Varför är det så viktigt? Varför minskar kollagenet i kroppen? Hur kan man boosta sin kollagennivå genom maten? Vi guidar dig rätt och förklarar vad som händer med huden när du tar tillskott. Sist ger vi dig 8 snabba tips på hur du hjälper huden att boosta sitt kollagen för en jämn, fast och slät hud.
16:27
MediWrink Nightpatch är ett rynkplåster som hjälper din hud att återfuktas och ger den mer fyllighet samtidigt som huden jämnas ut så att synligheten av rynkor minskar. För att plåstret ska fungera behöver det verka på din hud under natten, cirka åtta timmar. Vi tar först några snabba frågor och svar om MediWrink därefter gör vi en djupdykning för att förklara hur rynkplåster fungerar och verkar för att de ska fungera och ge dig den effekt du vill på din hud.
12:45
Det har kommit ny forskning som visar att kroppens ämnesomsättning kan påverka hur bra håret mår, hur snabbt ditt hår växer och om du tappar det. I artikeln berättar vi om resultaten av forskningen som har publicerats i the Journal of Investigative Dermatology år 2017.
11:43
Sommar och sol är underbart. Efter att ha stängts in i tjocka, fuktiga och trånga skor -som i värsta fall luktar illa av fotsvett- får fötterna äntligen se dagens ljus. Solen sprider glädje. Sandaler, öppna skor och flip flop tas fram från garderobens mörkaste vrår. Men varning för den onda cirkeln! Passa på hälen så att dina hälar inte torkar ut och spricker. Vill du veta hur? Läs vidare...
16:19
Hjälp håret är dött! Ja, så kan det kännas när vi har en "bad hair day". Det värsta är att det stämmer. Håret är dött. Varenda synligt hårstrå består faktiskt av döda hudceller. Så hur får vi det döda håret att se tjockt och kraftfullt ut, trots att varenda millimeter är stendöd? För att kunna boosta hårets volym, glans och styrka och få det att växa snabbare och kraftigare behöver du lära dig mer om håret. Till exempel om hårets funktion i kroppen - varför har vi hår - och vad som får håret att växa snabbare.
18:58
Chili, krom och grönt te kan alla på sitt sätt hjälpa dig gå ner i vikt sägs det. Dels genom att öka fettförbränning och dels genom att höja din termogenes. Varför? Hur fungerar det? Lär dig om och varför dessa ämnen kan hjälpa dig och hur de fungerar för bättre fettförbränning med målet att bli av med ett kilo - eller flera - på din vikt.
11:59
Slapp hud och överskottshud bildas när din hud inte är lika elastisk längre. Det är ett resultat av att huden blivit sämre på att dra ihop sig igen, att studsa tillbaka, efter ett leende eller något annat ansiktsuttryck. Ofta börjar spänstigheten i din hud att avta i samma veva och huden kan upplevas tunnare, hängig och slapp. Varför då undrar vi alla? Enkelt. Det händer helt naturligt av den anledningen att du inte är 18 år längre! Men på vissa individer kommer slappheten och den hängande överskottshuden tidigare än på andra och det beror på vår livsstil, vad vi gör och vad vi låter vår hud slippa. Lär dig mer här hur du tacklar problemet med slapp hud och vad det är viktigt att inte missa >>
14:09
Huden åldras i förtid av solen. Mörka prickar, åldersfläckar, solfläckar och pigmentfläckar beror på ökad pigmentering som sker ojämt i hudytan när den exponeras för solens strålar. Sommar och sol är underbart och visst ska vi njuta av värmen och solstrålarna maximalt, men tänk på att skydda din vackra hud för framtiden. Det är självklart fint att visa upp en solkysst hy och fräsch guldig färgton i ansiktet, därför är det lätt att glömma att hudens värsta fiende är solen. Hudskadorna syns inte idag utan problemen visar sig kanske först om några år. Solskyddskräm har länge varit lösningen men vad mer behöver vi tänka på?
Totalt 30 poster
Sida 1 av 3
1 2 3