Fettförbränning DAG + NATT Kosttillskott

Beskrivning

• Bränna och minska fettlagren
• Främja eliminering av toxiner
• Bidrar vid rätt tillfälle på dygnet med rätt ämne

Aktiviteten i våra fettceller har en rytm som utgår från växlingen mellan dag och natt. Med kosttillskott Dag + Natt Fettförbränning får du därför olika tabletter för dag respektive natt, med effektivitet 24h/24.

Hur fungerar Dag + Natt Fettförbränning

På dagen, efter en natts fasta, har kroppen behov av energi och hämtar den naturligtvis i sina fettlager, vilket innebär att det är viktigt att vid rätt tillfälle bidra med medel som är verksamma och normala för den naturliga rytmen. Guarana med sina egenskaper förbränner och minskar fettlagren. Krom spelare en roll i socker och metabolismen ev fett. På natten gör sig kroppen av med upplevda toxiner och gifter och det är då Marc de raisin och druvmassa med sina detox-egenskaper har som bäst effekt.

Användningsråd

14 dagarskur – gör så här: Ta en ”dag” tablett på morgonen och en ”natt” tablett före kvällsmåltiden under de 2 första veckorna av dieten. Gör eventuellt om en två veckors behandling efter dietens slut för att hjälpa till att stabilisera vikten. Att intas med ett stort glas vatten.

Innehåll: 28 tabletter 20,16 g. Bäst före november 2018

Tillverkare: Laboratoires Vitarmonyl, Frankrike

Tänk på att kosttillskottet Alinea Dag + Natt Fettförbränning är ett hjälpmedel som en del av ett helhetsgrepp. Utan att anpassa din livsstil med mindre intag av kolhydrater och mer motion och rörelse fungerar det inte. Det är ett kosttillskott enligt EU-direktiv 2002/46/CE från juni 2002 tillverkat i Frankrike.

Användning

Dela

Blogga om
Fettförbränning DAG + NATT Kosttillskott


Andra produkter från samma varumärke