MediWrink plåster - Bristningar Strech Marks

Beskrivning

Hudbristningar, bristningar eller strechmarks som de också kallas är olika benämningar på samma vita eller rödaktiga och vita bristningar i huden. Strech marks är inte farliga men kan upplevas negativa för utseenden och din egen självkänsla.  Genom att använda MediWrink plåster av medicinsk silikon under natten kan du  stimulera hudens återbildning samt bleka och minska synlighet av bristningar i huden. 

Det patentsökta MediWrink bidrar till att synligheten av bristningar och strech marks. Plåstret är självhäftande och bekvämt och ska sitta kvar under hela natten, medan du sover. MediWrink använder teknologi som är betrodd och använd av plastikkirurger, djup återfuktning av huden i samband med kompression. Genom det microklimat med en lufttät barriär som skapas i huden. Medicinsk silikon har egenskaper som gör att den kan användas säkert i kontakt med levande vävnad, även som inplantat. MediWrink plåstret ör kraftfullt återfuktande vilket förnyar hudcellerna samtidigt som det höjer temperaturen i hudytan. Användning ger också fördelaktig tryckeffekt på hudden ärrvävnaden och påverkar var nya hudceller bildas. Det gör det skadade hudområdet slätare och jämnare i både färg och struktur.

  • Förminskar synlighet av bristningar och strech marks
  • Ger blekare ärr och jämnare hud
  • Förbättrar hudens egen återfuktning
  • Stimulerar hudens naturliga kollagenproduktion
  • Bevisad effekt på ärrvävnad och hudens återbildning i kliniska studier 

 

 

 

 

 

Användning

- Förminskar synlighet av bristningar och strech marks - Ger blekare ärr och jämnare hud - Stimulerar hudens naturliga kollagenproduktion - Bevisad effekt på ärrvävnad och hudens återbildning i kliniska studier

Dela

Blogga om
MediWrink plåster - Bristningar Strech Marks

Andra varor från samma fabrikat

  • 555 SEK