AnsiktsPenna med MicroMassage - Massageapparat för fin hy mot fina linjer och rynkor

Beskrivning

✓ ökar hudens naturliga produktion av kollagen* och ger dig lyster/ volym
✓ motverkar slapphet och gör huden fastare och slätare med plump fyllighet
✓ bidrar till att reducera fina linjer och rynkor
✓ förbättrad blodcirkulation för förnyad hud

Att masserar huden i ansiktet fungerar

Ansiktsmassage passar dig som vill stimulera hudens föryngring samt även ta bort ärr och akne. Det beror på att massage stimulerar blodcirkulationen i huden, cellförnyelse, lymfatisk rengöring och bortforsling av döda hudceller. Börja massera några minuter varje morgon och kväll, så kommer din hud snart att se spänstigare ut, med mer plump, volym och lyster. Ansiktspennan behandlar även påsar under ögonen. På sikt kan du få bort fina linjer, ärr, rynkor och problemhy när hudens naturliga byggblock som till exempel kollagen och hyaluronsyra stimuleras och återskapas. Testa även Hyaluronsyra som kosttillskott. 

Hur masserar man?
AnsiktsPennan är designad för behandling av läppar, haka, kinder, ögon och hals. Du massera i halcirkulära rörelser, inifrån mitten av ansiktet, utåt. Massagehuvudet på ansiktspennan vibrerar ca 10 000 ggr/min och värms snabbt upp till ca 42°C vilket ger effektiv massage av hudens olika lager. Ansiktspennans massagehuvudet aktiveras genom kontakt med huden och ger dig micromassage med värme. Pennhuvudets diagonala design är utformat för att ge god hudkontakt och massage även nära näsvingar och mungipor för att effektivt behandla rynkor, påsar under ögon, slätare hud, volym och lyster i de områden som stimuleras. Drivs av 1st AAA-batteri.

Varför är blodcirkulation så viktigt under ögonen?

Har du problem med hyn och hälsan kan det vara din blodcirkulation som inte är på topp. En bra blodcirkulation gör att din hud blir vacker och du mår bra. Blodcirkulationen är nämligen viktig för att näringsämnen ska transporteras runt, till bla. alla hudceller så att huden blir slät, motståndskraftig och vacker. Förutom näringsämnen transporteras även syre och hormoner ut i alla organ - och slaggprodukter, gifter och toxiner transporteras bort. I fallet med påsar under ögonen är det ofta just den lymfatiska rengöringen under ögonen, som inte fungerar som den ska. Efter din ansiktsmassage på kvällen kan du använda ett plåster som återfuktar och slätar ut området under ögonen, och låter det verka hela natten. 

 

Testa även: • Lip me beautiful II Fylliga Läppar  • Massage för dig som börjar bli tunnhårig

Användning

Håll Micro-massage-pennan med normal pennfattning och för den i långsamma rörelser över ansiktets olika delar. Värmen i spetsen utvecklas långsamt till full effekt efter ca 30 sekunder. Behandla olika ansiktsområden i omgångar. Börja gärna kring panna, haka, kinder och kindben med långa rörelser som följer ansiktsmusklernas form. Fortsätt sedan med områden kring ögon, påsar under ögonen, kring näsa, läppar och mun. Var noga att variera rörelserna och byt gärna hand för att variera massagevinkeln. Fortsätt på samma sätt mellan ögonbrynen och pannan. Avsluta med hals och nacke. Pröva dig fram vad som passar dig bäst. Upprepa gärna flera gånger per dag. Micro-massage-pennan är avsedd för att lätt kunna tas med i väska eller ficka och passar lika bra på skrivbordet, vid sängen eller i badrummet. Av hygienskäl är Micro-massage-pennan för enskilt bruk, endast på din egen hud. Kan användas för att massera in hudvårdande serum och kräm. Innehåller 1 st Wrinkle Twinkles MicroMassagePenna med förvaringspåse. CE märkt. Batteri ingår ej.

Dela

Blogga om
AnsiktsPenna med MicroMassage - Massageapparat för fin hy mot fina linjer och rynkor