MediWrink Plåster LÄPPAR för Läpprynkor Rökrynkor Nasolabiala Rynkor -2st

Beskrivning

Plåster av medicinskt silikon för rynkorna runt läpparna ska sitta på huden under natten, minst 8h. Det är självhäftande och bekvämt. Man kan tvätta av och återanvända plåstret upp till 15 gånger.

De nasolabiala linjerna är rynkorna eller vecken som går från näsan ned mot sidan av munnen. Läpprynkorna är de som syns på din överläpp som små veck. Hur tydliga dessa rynkor är beror på en rad olika faktorer där arvsanlag, rökning och sol är avgörande. Rynkorna blir ofta mer framträdande med åren när du får en volymförlust i huden och ansiktet. Många upplever att djupa veck och rynkor runt munnen får dem att se trötta och lite sura ut.

Plåstret bidrar till att jämna ut huden och minska synligheten av fina linjer och rynkor i ansiktet runt mun och läppar, t.ex. rökrynkor, munrynkor och näsa-till-mun linjer. MedWrinks plåster fungerar utan fillers och kemiska ämnen eftersom det skapar ett microklimat under huden som täcks, vilket ger djup återfuktning av huden samt kompression så att din hud upplevs fylligare och slätare.

Den patentsökta MediWrink NightPatch använder teknologi som är betrodd och använd av plastikkirurger. Synligheten av rynkor minskar och uppkomsten av nya rynkor förebyggs. MediWrink Rynkplåster får bäst effekt på normalt åldrad hud upp till ca 60 års åldern. 

✓ Förminskar rynkor och fina linjers synlighet
✓ Ger fylligare, fastare och slätare hud
✓ Förbättrar hudens egen återfuktning
✓ Stimulerar hudens naturliga kollagenproduktion
✓ Mjukar upp utseendet och känslan av slapp hud

Ingår: 2st plåster att placers på dina rynkor runt munnen, lateralt eller verikalt, se bild. Ingår också en förvaringsplatta för dina plåster när du inte använder dem.

Plåster för ansiktsbehandling

✓ ögonrynkor
✓ rynkor på hals- och dubbelhaka
✓ vacker urringning och dekolletage
✓ plåster för rynkor i pannan - argrynkor och bekymmersrynkor (bild)

rynkor i pannan

 

Användning

Används medan du sover under natten. Varje MediWrink NightPatch kan återanvändas upp till 15 gånger. Innehåll: 2 st MediWrink Rynkplåster av godkänd medicinsk silikon + förvaringsplatta.

Dela

Blogga om
MediWrink Plåster LÄPPAR för Läpprynkor Rökrynkor Nasolabiala Rynkor -2st


Andra produkter från samma varumärke
  • 199 SEK
    (Ord. Pris: 625 SEK)
  • 625 SEK
  • 555 SEK